Autheur archieven Marit

Eerste Hou Aspasia Vast wedstrijd zit er op

Zaterdag 30 januari 2016 was de eerste Hou Aspasia Vast wedstrijd, tevens ook de eerste wedstrijd van 2016 voor de meeste turnsters. De eerste wedstrijd van Aspasia en Hou Vast was een individuele wedstrijd. Alle meiden lieten op de vier toestellen hun beste oefening zien. Het puntenaantal werd bij elkaar opgeteld en waren er verschillende medailles te verdienen. Ook was er met deze wedstrijd een plaatsing voor de toestelfinale 9 april 2016.

Turnsters Houvast Vlnr, bovenste rij: Flora-May Vogelaar, Anouk Werkman, Nienke van der Werf, Anna Cohen, Laura Fasel, Marit Wesselingh, Sara Loef, Celine Moerland, Christi Bakhuyzen. Vlnr middelste rij: Esther van Vliet, Léann Kempen, Lisa Wesseling, Iris Schouten, Yara Cohen, Laura Werkman, Marit Groothuis, Nouk Kempen. Vlnr onderste rij: Fem Kempen, Elvira Kerkvliet, Ninte Droogh, Adi Vet, Sanne Werkman, Caroline Dussine, Cindy Raghoebier, Stephanie Qualm

Turnsters Houvast
Vlnr, bovenste rij: Flora-May Vogelaar, Anouk Werkman, Nienke van der Werf, Marieke Cok, Anna Cohen, Laura Fasel, Marit Wesselingh, Sara Loef, Celine Moerland, Christi Bakhuyzen. Vlnr middelste rij: Esther van Vliet, Léann Kempen, Lisa Wesseling, Iris Schouten, Yara Cohen, Laura Werkman, Marit Groothuis, Nouk Kempen. Vlnr onderste rij: Fem Kempen, Elvira Kerkvliet, Ninte Droogh, Adi Vet, Sanne Werkman, Caroline Dussine, Cindy Raghoebier, Stephanie Qualm

Lees verder

Geslaagde toestelwedstrijd Aspaisa – Hou Vast

Na een seizoen van gecombineerde tuco teams en gezamenlijke trainingen in de turnhal werd het tijd voor een wedstrijd met- en tegen elkaar. De organisatie heeft gekozen voor een toestelwedstrijd.

Dat was nog niet zomaar geregeld. De selectie van Aspasia en Hou Vast hebben bij elkaar meer dan 60 enthousiaste turnsters met verschillende leeftijdscategorieën en niveaus. De jongste turnster was namelijk pas 5 jaar en de oudste is 19 jaar. Het was passen en meten, maar uiteindelijk is het gelukt!

Lees verder

Een gezellige laatste turncompetitie.

Zaterdag 24 mei stond de laatste turncompetitie van het seizoen op het programma voor de kleine turnsters van Houvast. In de ochtend konden de turnsters kiezen voor uitslapen of trainen en in de middag was de wedstrijd in Reeuwijk.  Deze wedstrijd deden de volgende turnsters mee: Marit Groothuis, Christi Bakhuyzen, Laura Fasel, Jady Gordijn, Nienke van der Werf en Cindy van Es.

Lees verder

Promotie filmpje van de tumbling baan

In week 51 (9 december tot 16 december) was bij Houvast een tumbling baan. Deze tumbling baan was anders dan, die we altijd aan het eind van het jaar hebben. Deze tumbling baan is een nieuw, om te kijken of deze tumbling baan bevalt kon je, je vereniging opgeven om een week de baan te lenen. Er zat wel een eis aan, om de baan te lenen, moest je met je vereniging een promotie filmpje maken. De vereniging met het beste filmpje, kan de tumbling baan winnen.

Lees verder