Eerste Hou Aspasia Vast wedstrijd zit er op

Zaterdag 30 januari 2016 was de eerste Hou Aspasia Vast wedstrijd, tevens ook de eerste wedstrijd van 2016 voor de meeste turnsters. De eerste wedstrijd van Aspasia en Hou Vast was een individuele wedstrijd. Alle meiden lieten op de vier toestellen hun beste oefening zien. Het puntenaantal werd bij elkaar opgeteld en waren er verschillende medailles te verdienen. Ook was er met deze wedstrijd een plaatsing voor de toestelfinale 9 april 2016.

Turnsters Houvast Vlnr, bovenste rij: Flora-May Vogelaar, Anouk Werkman, Nienke van der Werf, Anna Cohen, Laura Fasel, Marit Wesselingh, Sara Loef, Celine Moerland, Christi Bakhuyzen. Vlnr middelste rij: Esther van Vliet, Léann Kempen, Lisa Wesseling, Iris Schouten, Yara Cohen, Laura Werkman, Marit Groothuis, Nouk Kempen. Vlnr onderste rij: Fem Kempen, Elvira Kerkvliet, Ninte Droogh, Adi Vet, Sanne Werkman, Caroline Dussine, Cindy Raghoebier, Stephanie Qualm

Turnsters Houvast
Vlnr, bovenste rij: Flora-May Vogelaar, Anouk Werkman, Nienke van der Werf, Marieke Cok, Anna Cohen, Laura Fasel, Marit Wesselingh, Sara Loef, Celine Moerland, Christi Bakhuyzen. Vlnr middelste rij: Esther van Vliet, Léann Kempen, Lisa Wesseling, Iris Schouten, Yara Cohen, Laura Werkman, Marit Groothuis, Nouk Kempen. Vlnr onderste rij: Fem Kempen, Elvira Kerkvliet, Ninte Droogh, Adi Vet, Sanne Werkman, Caroline Dussine, Cindy Raghoebier, Stephanie Qualm

In de ochtend wedstrijd was het de beurt aan de jongste turnsters, voor sommigen meiden was dit hun eerste ‘echte’ turnwedstrijd. Alle meiden hebben hun best gedaan en hun mooie oefeningen laten zien aan de juryleden. De beste turnsters in categorie kregen een medaille. De medailles waren voor: Preselectie: goud: Stephanie Qualm, zilver: Yara Cohen, brons: Rosanne Spaans. Instap: goud: Lisa Wesselingh, zilver: Sanne Werkman. Pupil I: goud: Anne Cohen, zilver: Lieke Peters. Pupil II: goud: Marieke Cok, zilver: Marit Wesselingh.

In de middagwedstrijd gingen de oudere meiden van start. Ook zij hebben hun oefening laten zien aan de juryleden. Ook deze meiden konden medailles verdienen. De prijzen waren voor: Jeugd I: goud: Lianne Dingjan, zilver: Jessica Ebbink, brons: Nienke van der Werf. Jeugd II en Junior: goud, Isabel Dingjan, zilver: Daniëlle Ebbink. Senior: goud: Coco Peijpe, zilver: Sara Loef.

Wij trainsters zijn trots op alle meiden. Iedereen heeft zijn best gedaan en weet wat ze moeten oefenen tijdens de training. Wij willen de juryleden, helpende ouders en publiek bedanken voor de leuke wedstrijd. Op naar toestelfinale op 9 april.

Turnsters Aspasia Vlnr, bovenste rij: Selena Knijnenburg, Jamie Krapel, Bente de Boer, Nikki Bok,  Luna van Mastright, Marijke van Leeuwen, Lieke Peters, Patrica Kerkvliet, Luna Peters. Vlnr middelste rij: Nina Claasen, Lianne Dingjan, Rosanne Spaans, Kyara Pieters, Jessica Ebbink, Coco Peijpe Vlnr onderste rij: Jadey van der Meij, Amy Both, Noortje Nieuwenhuis, Isabel Dingjan, Danielle Ebbink

Turnsters Aspasia
Vlnr, bovenste rij: Selena Knijnenburg, Jamie Krapel, Bente de Boer, Nikki Bok, Luna van Mastright, Marijke van Leeuwen, Lieke Peters, Patrica Kerkvliet, Luna Peters. Vlnr middelste rij: Nina Claasen, Lianne Dingjan, Rosanne Spaans, Kyara Pieters, Jessica Ebbink, Coco Peijpe. Vlnr onderste rij: Jadey van der Meij, Amy Both, Noortje Nieuwenhuis, Isabel Dingjan, Danielle Ebbink

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

De volgende HTML-tags en -attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>

Current ye@r *