Nieuwe les: Semi-turnen

Vind jij gym onwijs gaaf,  ben je 9 jaar of ouder en wil je een extra uur gymmen? Dat kan nu!
Elke maandag van 17.30 tot 18.30 uur is er Semi-turnen. Deze les is bedoeld voor meiden die op de woensdag gym zitten en (bijna) 9 jaar of ouder zijn. Elk meisje wordt op haar eigen niveau uitgedaagd en komt daardoor op een hoger niveau.

Semi-turnen lijkt op de gymles van woensdag, maar er wordt meer uitdaging geboden. Tijdens deze les leer je verschillende onderdelen, zoals: overslag, borstwaartsom, salto, arabier, ringzwaaien, etc. Elke les zullen er twee onderdelen centraal staan, die aan de hand van diverse oefeningen aangeleerd worden. Lijkt jou dit leuk, kom dan een keer mee doen op maandag. Je mag drie keer gratis meedoen om te zien of je het leuk vindt.

Tot maandag!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

De volgende HTML-tags en -attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>

Current ye@r *