Op zomerkamp bij Hou Vast

Ieder jaar gaat onze vereniging op Zomerkamp (ZOKA). Het Zomerkamp wordt georganiseerd door de KNGU (Koninklijke Nederlandse Gymnastiek Unie). Het kamp wordt gehouden op een prachtig kampterrein in Beekbergen. De KNGU biedt kampen aan in verschillende weken, wij gaan op kamp in week 1 van onze zomervakantie. Dit is van zondagmiddag 15 juli t/m zaterdagmorgen 21 juli. Het kamp is voor kinderen van 6 tot en met 18 jaar. Je hoeft geen lid te zijn van Hou Vast om mee te kunnen gaan.

Waarom moet jij zeker meegaan op Zomerkamp?

Je bent de hele dag buiten in het bos. De hele dag wordt er een leuk programma aangeboden. Je zit met je leeftijdsgenootjes in een ‘dorp’ (groep grote tenten met leeftijdsgenootjes). Je doet bijvoorbeeld bosrenspelen, speurtochten, kampvuur, disco, zingen en zwemmen. En ’s avonds natuurlijk kletsen en keten in de tent! Ook is er een gave compleet ingerichte sporthal. Gym en danslessen worden gegeven door gediplomeerde stafleden van de KNGU. Op Zomerkamp is het altijd feest! Meer informatie is te vinden op www.zoka.nl, ook voor een weekindruk!

Kosten
De kampbedragen voor 2018 zijn hetzelfde gebleven als in 2017:

—————–      —–KNGU-lid  Geen KNGU-lid
Sjoka:   6-8   jaar     €  85 ,00      € 102,00 ( halve week, van zondag 15/7 tot woensdag 18/7)
Joka:    8-10 jaar     € 160,00      € 192,00 (8 jarige kan kiezen tussen Sjoka en Joka)
Tika:   10-12 jaar     € 160,00      € 192,00 (10 jarige kan kiezen tussen Joka en Tika)
Mika: 13- 15 jaar     € 170,00      € 204,00 (Minimum leeftijd Mika is voor 2018 veranderd)
Ouka: 16-18 jaar     € 170,00      € 204,00 (Minimum leeftijd Ouka is voor 2018 veranderd)

Bij het kampbedrag is alles inbegrepen. Ontbijt, lunch diner, drinken tussendoor (ranja/thee/melk). Het enige wat er niet bij in zit, is het zakgeld voor een snoepje in de blokhut en de kosten voor de bus die we gaan huren voor de heenreis. De kosten hiervoor zijn afhankelijk van het aantal kinderen die meegaan. Het is de bedoeling dat ouders hun kind zelf ophalen van het Kampterrein.

De reserveringskosten zijn € 10,00 voor de sjoka’s en € 20,00 voor de overige kampen. Deze aanbetaling moet voor 1 maart overgemaakt zijn op IBAN NL48INGB0002210174 t.n.v. Hou Vast o.v.v. aanbetaling Zomerkamp 2018. Vanzelfsprekend wordt deze aanbetaling verrekend met het totaalbedrag.

Aanmelden en inschrijven
Omdat de kampweek waarschijnlijk snel vol zit, willen we plekken gaan reserveren. Hou Vast kan reserveren vanaf 1 januari, zorg dus dat je je bij voorkeur voor 1 januari aanmeldt, dan heb je de meeste kans dat je mee kunt. Natuurlijk doen we ook voor inschrijvingen na 1 januari nog ons best dit voor elkaar te krijgen. Aanmelden kan via de site van Hou Vast www.gvhouvast.nl. Na aanmelding ontvangt u van ons een bevestigingsmail.

Uiteraard schrijven we als vereniging niet alleen de kinderen in, maar gaat er ook leiding van onze vereniging mee.
NB: het Sjoka-kamp kan alleen doorgaan als er voldoende ouders meegaan als leiding.

Wil je meer weten over het Zomerkamp, kijk dan op de site www.zoka.nl. en ben je enthousiast geworden meld je dan snel aan!

Mocht je nog vragen hebben, mail Linda: zomerkamphv@gmail.com