Op zomerkamp bij Hou Vast

Ieder jaar gaat onze vereniging op Zomerkamp. Het Zomerkamp wordt georganiseerd door de KNGU ( Koninklijke Nederlands Gymnastiek Unie ).
Het kamp wordt gehouden op een prachtig kampterrein in Beekbergen.
De KNGU biedt kampen aan in verschillende weken, wij gaan op kamp in
week 1, van zondagmiddag 10 juli tot zaterdagmorgen 16 juli. Dat is de eerste week van de schoolvakantie.

Het kamp is voor kinderen van 6 tot en met 18 jaar. De kinderen zijn verdeeld in leeftijdsgroepen, om het programma zo goed mogelijk aan te laten sluiten bij de belevingswereld.De kampbedragen zijn op dit moment nog niet bekend, maar ter indicatie de prijzen van 2015:

Sjoka:   6-8   jaar    ca. €  82,50   ( halve week, van zondag tot woensdag)
Joka:    8-10 jaar    ca. € 155,00   ( 8 jarige mogen kiezen tussen sjoka en joka)
Tika:   10-12 jaar    ca. € 155,00   ( 10 jarige mogen kiezen tussen joka en tika)
Mika: 12- 15 jaar    ca. € 165,00   ( voor mika moet je de brugklas gedaan hebben)

Bij het kampbedrag is alles inbegrepen. Ontbijt, lunch, diner, drinken tussendoor ( ranja,thee,melk). Het enige wat er niet bij in zit, is het zakgeld voor een snoepje in de blokhut en de kosten voor de bus die we gaan huren voor de heenreis.De kosten hiervoor zijn afhankelijk van het aantal kinderen die meegaan. Het is de bedoeling dat ouders hun kind zelf ophalen van het kampterrein.

Uiteraard schrijven we als vereniging niet alleen de kinderen in, maar gaat er ook leiding van onze vereniging mee. NB: het sjoka-kamp kan alleen doorgaan als er voldoende ouders meegaan als leiding.

Omdat de kampweek waarschijnlijk snel vol zit,willen we plekken gaan reserveren. Dit kan vanaf 1 januari, zorg dus dat je je bij voorkeur voor 1 januari opgeeft, dan maak je de meeste kans dat je mee kunt. Natuurlijk doen we ook voor  inschrijvingen na 1 januari ons best om dit voor elkaar te krijgen.
De reserveringskosten zijn € 10,00 voor de sjoka’s en € 20,00 voor de overige kampen. Deze aanbetaling moet direkt bij aanmelden overgemaakt worden op IBAN NL48INGB0002210174 tnv Hou-Vast ovv aanbetaling Zomerkamp 2016.
Vanzelfsprekend wordt deze aanbetaling verrekend met het totaalbedrag.

Wil je meer weten over het Zomerkamp, kijk dan op de site www.zoka.nl. en ben je enthousiast geworden meld je dan snel aan!

Mocht je nog vragen hebben, bel of mail Amber 06-51096402 of amberdenhaan@hetnet.nl