Info lid worden

Lid worden?

Welke lessen geven wij bij Hou Vast?

Turnen – dat zijn extra lessen voor meiden die uitgekozen zijn tijdens de gymles.
Conditietrainen heren – uurtje aan de conditie werken onder leiding van Kees van Tol. Van rennen, buikspieren tot een potje voetbal om het af te sluiten.
Ouder en Kind – les voor kinderen vanaf dat ze kunnen lopen tot 3 jaar. De ouders (of oppas, opa, buurvrouw) is de begeleider van de kinderen in de zaal om te helpen de oefeningen te doen. Natuurlijk onder begeleiding van juf Jolanda.
Gym – voor kinderen vanaf 3 jaar. Hier leer je spelenderwijs aan je motoriek werken. Het is wat uitdagender dan wat bijv. schoolgym biedt.
SportKick! – gymles voor jongens vanaf 8 jaar maar dan net even iets pittiger. Met leuke spellen.
Fitgym dames – geen toestellen maar allerlei oefeningen om aan de conditie te werken. Voor elke leeftijd is er een uitdaging.
Aerobics/4xB – op muziek een uurtje flink stappen!
Kracht & Conditie – voor jongens/mannen vanaf 16 jaar. Je wordt op de proef gesteld door buikspieroefeningen, rennen en leuke spellen.
Dans – allerlei soorten dansen worden aangeleerd en elk jaar een opvoering om familie te laten zien wat er geleerd is.

Heeft u na het raadplegen van deze site interesse om lid te worden, of heeft u behoefte aan meer informatie, dan kunt u contact opnemen met onze secretaris of u kunt naar de Landvliethal of St Michaelschool gaan om een les bij te wonen.

In het laatste geval kunt u zich melden bij de leiding en u kunt kijken naar de les of zelf meedoen.
De eerste 3 lessen zijn altijd gratis. Na deze 3 lessen krijgt u een inschrijvingsformulier dat u invult en dan weer aan de leiding geeft. Zij zorgt er voor dat het formulier bij de ledenadministratie komt. U krijgt dan vanzelf een factuur.

 Secretaris:
Mw. Mona Fasel 0172-587070 of secretariaat.houvast@gmail.com